Treinactie Nieuwsbrief

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van treinaanbiedingen.

---

Seizoensretour: 3 Treinkaartjes voor € 33. Dus € 11,- per stuk!

De NS heeft dit keer zelf een zeer aantrekkelijke aanbieding voor goedkope treinkaartjes. Voor 33 euro verkoopt het bedrijf drie treinkaartjes voor het weekend. Eén treinkaartje mag in het voorjaar gebruikt worden, één in de zomer en één in het najaar. De reis moet plaats vinden tussen twee Nederlandse stations. Je mag (indien gewenst) de kaartjes verzilveren op drie verschillende trajecten. Leuk detail: voor 10 euro extra mag je de drie reizen maken in de 1e klas! Check alle details op Treinreiziger.nl of ga direct naar de website van de Spoordeelwinkel.

---

Kruidvat dagkaart weekend:  € 13,99 

Zijn drie treinkaartjes teveel? Ook Kruidvat heeft weer een treinactie voor het weekend. Voor 13,99 euro koop je een dagkaart voor heel Nederland. De kaartjes zijn nu al online verkrijgbaar (+ 4,00 verzendkosten) en vanaf morgen in de winkels. Let op: op = op. Check de details van de Kruidvat actie.

---

Dagretour + Lunch: € 21

Wil je ook kunnen reizen op maandag t/m vrijdag? Dan heeft de Spoordeelwinkel van NS nog een andere actie. Voor 21 euro kun je namelijk een dagretour kopen, inclusief Lunch bij Bakker Bart. De treinreis mag op maandag t/m vrijdag alleen na 9:00 uur beginnen. Ook hier betreft het een treinkaartje tussen twee stations naar keuze. Check hier alle details.

---

Spotgoedkoop lastminute naar het buitenland

Spotgoedkoop op het laatste moment een ticket kopen naar het buitenland? Dan is de internationale snelbus zeer interessant. Zo kun je lastminute met Megabus of iDBUS vaak al voor circa 20 euro naar Parijs, terwijl de trein dan 130 euro kost. Prijsverschillen tot ruim 85% zijn geen uitzondering. Ook het comfort bij de meeste busbedrijven is goed, alleen Eurolines scoort onvoldoende. Dat blijkt uit een uitgebreide test van Treinreiziger.nl. De trein is vaak wel veel sneller. Voor goedkope internationale treinkaartjes is vroegboeken belangrijk. Doe je dat? Dan kan je ook voor een paar tientjes met de trein naar bijvoorbeeld Parijs of Berlijn.

---

Win gratis treinkaartjes voor de Alpen Expres

Treinreiziger.nl bestaat in 2015 10 jaar. Reden voor tien leuke acties. De eerste actie is inmiddels bekend: we mogen twee retourtjes naar de Alpen Expres weggeven. Dit doen we met een actie via Facebook. Geen Facebook? Wacht dan rustig af op de volgende acties. In de komende nieuwsbrieven later meer.