Beste heer / mevrouw ,

Dagretour: 13,30 euro (bij gebruik cadeaukaart)
Bij de Spoordeelwinkel van NS kun je altijd wel een goedkoop treinkaartje vinden. Maar dankzij een HEMA aanbieding kun je nu nog meer besparen: HEMA verkoopt cadeaukaarten voor de Spoordeelwinkel met 30% korting. Het saldo hoef je niet in één keer te gebruiken. De Spoordeelwinkel verkoopt nu een dagretour met versnapering voor 19 euro, maar als je de cadeaukaart gebruikt betaal je eigenlijk maar 13,30 euro. Meer info.

Blokker Dal Dagkaart
Blokker verkoopt vanaf nu een Dal Dagkaart voor 14,50 euro. Doordeweeks kun je reizen buiten de spitsuren, in het weekend heel de dag. Indien je reist bij NS, en je begint de reis net voor de ochtend of avondspits, dan kun je de reis in de spits afmaken. Mits je voor de spits bent ingecheckt.Check hier alle details.

Help ons & Test
We willen binnenkort onze nieuwe website lanceren. Maar voordat we dat doen, willen we graag van u weten of u nog opmerkingen heeft en of u de nieuwe website een vooruitgang vind. U kunt de toekomstige site daarom al hier bekijken. Na 3 seconde start rechts onderaan een mini-enquête van 3 korte vragen. Wilt u ons helpen? Uw feedback zullen we gebruiken om de site verder te verbeteren.