Beste heer / mevrouw,

In het verleden heeft u bij ons een Spoorboekje besteld. Op 11 december gaat het Spoorboekje 2017 in. Dit jaar zijn er zeer veel veranderingen, bijna overal veranderd er wel iets. Gelukkig verschijnt ook dit jaar weer het papieren spoorboekje, deze is vanaf nu online te reserveren. Als dat niet lukt, kunt u ons bellen. In deze e-mail alle details.

 

Wat kost het spoorboekje?
Dat is nog steeds 9,95 euro. Omdat het boekje steeds dikker wordt, zijn de portokosten dit jaar wel hoger (3,50 euro). Uiteraard kun je het ook dit jaar het spoorboekje bij de AKO-boekwinkels kopen. Bij bestellingen van 25 euro of meer is verzending gratis (tip: koop bijvoorbeeld een spoorkaart, kalender, Europees Winter spoorboekje of Mat '64 DVD)

Vanaf wanneer is het spoorboekje leverbaar?
Wij hopen op 8 december de spoorboekjes van de drukkerij te krijgen. We verwachten honderden bestellingen. We gaan ons uiterste best doen om alle bestellingen dezelfde dag verzendklaar te maken, zodat u het een dag later in huis heeft. Ons verzoek is om vóór 1 december de bestelling online te plaatsenVanaf 9 december zal het boekje naar verwachting ook bij de AKO beschikbaar zijn.

Waarom is het spoorboekje pas zo laat beschikbaar?
We krijgen de komende twee weken alle treintijden van NS aangeleverd krijgen. Daarna maken maken wij er een boekwerk van, en vervolgens heeft de drukker ook nog enige tijd nodig. Daarom zijn wij al überhaupt blij als wij het spoorboekje voor ingangsdatum geleverd krijgen.

Het lukt mij niet om het spoorboekje te bestellen. Wat nu?
Lukt het niet online? Bel dan ons gerust met ons, 010-34 17 390. U kunt bellen wanneer u wil, we hebben als eenmanszaak geen vaste openingstijden. Als we er zijn, nemen we de telefoon op :-)

Met vriendelijke groet,

Hildebrand van Kuyeren
Treinreiziger.nl
Initiatiefnemer van het papieren spoorboekje