---

Kruidvat Dagkaart Weekend 

 
 Vanaf dinsdag 27 september verkoopt Kruidvat weer goedkope treinkaartjes! Het gaat om een NS-dagkaart die één dag te gebruiken is in het weekend. Kruidvat verkoopt de treinkaartjes net als voorgaande keren voor 14 euro per stuk. Ze zijn te gebruiken t/m 1 januari 2017.  Alles over de aanbieding

 

Treinkaartje met snack: 19 euro 

 
Lekker op pad met de trein (dagretour) en genieten van een snack en frisdrank bij Délifrance take-away? Dat kan nu voor 19 euro. Deze actie is alleen te koop in september. De treinreis moet plaatsvinden in september of oktober. Doordeweeks mag je alleen na 9:00 uur reizen. Alleen online te koop.

Dagjes uit per trein

Te koop t/m 30 september
Reizen t/m 31 oktober (doordeweeks alleen na 9:00 uur)

Wildlands Emmen
Ben je al eens in de nieuwe dierentuin in Emmen geweest? Voor 32 euro reis je per trein naar Emmen én heb je toegang tot Wildlands Zoo.Alleen online te koop.

Euromast Rotterdam
Een dagje Rotterdam? Voor 26 euro heb je niet alleen een dagretour naar Rotterdam, maar mag je ook de Euromast bezoeken. Koop het hier. Wil je een dagje Rotterdam zonder Euromast en RET-vervoer? Dan is er ook nog deze aanbieding.

Amsterdam, inclusief rondvaart
Toeristen uit de hele wereld komen naar Amsterdam voor een rondvaart over de grachten. Dankzij een mooie aanbieding van de Spoordeelwinkel is het nu ook aantrekkelijk om het als Nederlander eens uit te proberen. Voor 24 euro heb je een dagretour naar Amsterdam, inclusief een rondvaart van een uur over de Amsterdamse grachten. Info & Bestellen.

 

Avond Vrij (aanvulling)

NS blijkt problemen te hebben indien je meerdere Avond Vrij tickets in één keer koopt. Alle tickets die je koopt zijn per aankoop slechts op één reisdatum in te wisselen. Wil je op meerdere reisdagen Avond Vrij gebruiken? Dan moet je het product meerdere keren los lopen en afrekenen. Wist je dit niet en heb je in één aankoop meerdere Avond Vrij tickets gekocht? Dan kun je bellen naar 030-7515155, en zorg dat je jouw ordernummer bij de hand hebt. NS vergoed dan alle gekochte tickets min 1. Dat ticket wat je niet vergoed krijgt kan je gewoon gebruiken. Je kan vervolgens alsnog Avond Vrij bij kopen, maar dan dus niet meer dan één per bestelling (tenzij je met een groep op één avond wil reizen, dan is het geen probleem). Avond Vrij is te koop t/m 4 oktober.

 

---