---

La Place Dagretour: 18 euro

Er zijn weer meerdere aanbiedingen. Zo kun je voor 18 euro een dagretour kopen, inclusief lunch bij La Place. Je kunt dan doordeweeks reizen na 9:00 uur, en in het weekend heel de dag. Dus geen beperkingen in de avondspits. Koop & Bestellen

Dagje erop uit met de trein

Check hier een aantal leuke aanbiedingen voor een dagje uit. We willen twee aanbiedingen extra eruit lichten: 

• Apenheul (Trein+toegang+bus): 27 euro / kinderen t/m 11 jaar: 15 euro

• Efteling (Trein+toegang+bus): 39 euro / kinderen t/m 11 jaar: 29 euro.  

Dal Dagkaar: 14,95 euro

We horen van meerdere mensen dat Blokker waarschijnlijk vanaf donderdag, en anders vanaf zondag een Dal Dagkaart gaat verkopen. De treinreis mag dan niet beginnen tijdens de ochtend- en avondspits, maar je mag bij NS wel je reis afmaken als je voor de spits bent ingecheckt. Lees alles over de reisperiode, voorwaarden en verkoopkanalen op onze site.

Let op! Werkzaamheden

Ook deze zomervakantie wordt er weer bovengemiddeld vaak aan het spoor gewerkt. Momenteel is een  9-daagse periode rond Utrecht bezig, later volgen werkzaamheden rond Schiphol. Plan dus zeker in de zomervakantie goed vooraf je reis. 

Ook interessant:

NS check-uit-alert is een succes 

HappyRail moet internationale treinreis makkelijker maken 

Tips voor goedkope internationale treinreizen

ProRail ziet spoorboekloos rijden wel zitten

Flixbus start nieuwe routes

Visie OV-bedrijven: sneller reizen binnen de Randstad

 

Trouwen op het station

Treinreiziger.nl bestaat deze zomer nu 11 jaar, we hebben door de tijd diverse primeurs gehad. Op het gebied van nieuws tot goedkope aanbiedingen. Afgelopen donderdag had eigenaar Hildebrand van Kuyeren wel een heel bijzondere primeur: hij trouwde met "zijn" Nicoleta voor het eerst op station Rotterdam Centraal. Want waar kan een fervent treinreiziger nu beter trouwen, dan tussen de treinreizigers? Bekijk de fotoreeks op onze Facebook pagina.

---