---

NS Dal Dagkaart weer te koop

Je kunt weer kris, kras door Nederland. Let wel op: ze zijn slechts te gebruiken t/m 6 maart  2016 en te koop t/m 24 januari (OP = OP). Zaterdag en zondag zijn er geen tijdsbeperkingen, van maandag t/m vrijdag mag je niet tijdens de spits reizen. Of, nog preciezer: niet tijdens de spits inchecken. Lees hier alles over deze aanbieding van 14,95 euro. 

2 dagkaarten voor het weekend voor 25 euro 

Wil je in het weekend reizen? Dan is deze aanbieding misschien nog voordeliger. Voor 25 euro heb je twee dagkaarten voor het weekend. Dat is dus 12,50 euro per dagkaart. De verkoopperiode loopt tot en met 31 januari, zo lang de verkoop strekt. De reisperiode loopt t/m 29 februari (alleen in het weekend). Check alle voorwaarden.

Meer treinaanbiedingen

De Spoordeelwinkel heeft een aantal aanbiedingen die tot en met vandaag verkrijgbaar zijn. We verwachten dat er vanaf maandag weer nieuwe aanbiedingen. Maandag of uiterlijk dinsdag verwachten we op Treinreiziger.nl een overzicht te maken van alle treinaanbiedingen van januari. 

Met de intercitybus vanaf 1 euro (enkeltje)

Flixbus rijdt sinds vorige maand met intercitybussen in Nederland. Het gaat om de volgende lijnen: Groningen - Apeldoorn - Eindhoven, Rotterdam - Nijmegen / Den Bosch en Enschede - Eindhoven / Groningen. Onze redactie kan nog steeds bustickets vinden vanaf 1 euro per enkele reis. Al zijn er ook steeds meer bustickets tussen de 7 en 11 euro per enkele reis. Check Flixbus.nl voor de tarieven

Terugblik op 10 jaar Treinreiziger.nl

Treinreiziger.nl werd in 2005 gestart door Hildebrand van Kuyeren, die nog steeds de drijvende kracht is achter de website en deze nieuwsbrief. Aan het einde van 2015 blikte we terug op 10 jaar Treinreiziger.nl.

---