---

Reserveer het spoorboekje 2016

Beste heer / mevrouw,

Vorig jaar heeft u het spoorboekje bij ons besteld. In drie weken waren alle exemplaren bij ons als uitgever op. Dit jaar hebben we de oplage iets verhoogd, maar als u zeker wilt zijn dat u niet naast grijpt, adviseren wij een exemplaar te reserveren. Het spoorboekje 2016 kost net als vorig jaar 9,95 euro. Daarnaast komt nog wel 1,95 euro verzendkosten, tenzij het orderbedrag boven de 20 euro komt.  Als u het spoorboekje koopt, verwachten we het rond 14 december te kunnen leveren.

Combinatiekorting
Wilt u alleen het spoorboekje kopen? Dan is deze pagina het meest overzichtelijk. Maar we bieden het spoorboekje ook in combinatie aan met andere producten waar u vervolgens korting op kunt krijgen. Bijvoorbeeld 50% korting op de DVD-box Geschiedenis van de Nederlandse spoorwegen (nu 4,95 euro) of de Spoorkaart 2016 gevouwen (nu 1,95 euro).  Ook kunt u het Europees Spoorboekje er direct bijbestellen. Bekijk hier de combinatiekortingen (en hier de productomschrijvingen).

Korting voor Rover-leden
Leden van Rover krijgen 50% korting op één exemplaar van het spoorboekje. Daarvoor kunt u gebruik maken van dezelfde kortingscode als vorig jaar. Rover stuurt in december de kortingsbon ook weer naar u toe. Kunt u niet wachten en heeft u de oude kortingscode niet meer? Dan kunt u deze ook bij ons opvragen, mits u de kortingscode vorig jaar bij ons heeft gebruikt.

Betalen ook via bankoverschrijving
Betalen kan uiteraard via iDEAL. Maar ook als u niet online bankiert kunt u het spoorboekje online bestellen. U kiest dan op de afrekenpagina "Overschrijving via Sisow". U krijgt van Sisow dan een mailtje met betaalinstructies. Mocht het bestellen online niet lukken, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen via 010-3417390. Vragen via de e-mail mag natuurlijk ook.

Over de nieuwe treintijden & verkooppunten
We krijgen de tabellen van het spoorboekje van NS aangeleverd. Hier leest u de voornaamste wijzigingen in het Spoorboekje 2016. De tabellen zullen vanaf 15 december ook online gratis te downloaden zijn op de website van NS. Het papieren spoorboekje wordt alleen door Treinreiziger.nl i.s.m. Rover uitgegeven. Deze worden vanaf 15 december ook verkocht bij AKO-boekwinkels en alleen de Bruna-stationswinkels. Daarnaast zijn er nog enkele andere verkoopkanalen.

Met vriendelijke groet,

Hildebrand van Kuyeren
Treinreiziger.nl
010-3417390 

PS: We attenderen u alleen omtrent nieuws over het Spoorboekje, omdat u dit eerder ook bij ons heeft besteld. 

---