10 jaar Treinreiziger.nl: Exclusieve 1e klas aanbieding!

Doordeweeks mag je niet voor 9:00 uur reizen.  Aankoop en betaling verloopt via een speciale pagina van de Spoordeelwinkel van NS. Je kunt ook 2 of 3 kaartjes kiezen en met 2 of 3 personen op pad gaan. (Bij 3 dagen betaal je 13 euro per dag!) Check ook deze pagina.

---

Goedkoopste treinkaartjes: prijsvergelijker

We hebben sinds vorige maand een nieuwe service: een prijsvergelijker voor treinkaartjes. Zo kun je precies ontdekken welke treinkaartjes voor jouw reis het goedkoopste zijn.

---

Laatste kans: HEMA-Dagkaart

De HEMA verkoopt nog 2e klas dagkaarten voor 17,50 euro. Deze actie is nog maar kort te koop. Zelf vinden we natuurlijk onze eigen aanbieding aantrekkelijker, maar de keuze is aan jou! Ook hier kun je de treinkaartjes t/m 17 juli activeren. Check onze pagina HEMA-treinkaartjes voor alle details.

---

Avondretour 7 euro of Weekenddagkaart

Opnieuw is het avondretour (op = op) weer tijdelijk terug, dit keer voor 7 euro in de 2e klas of voor 9 euro in de 1e klas. Ook verkoopt NS tijdelijk een weekenddagkaart voor 2 personen voor 25 euro: ofwel 12,50 euro per persoon.

---

Verdien een gratis treinkaartje

Komende zaterdag staan ruim 60 mensen te trappelen om de trein in te springen en zoveel mogelijk kilometers per spoor af te leggen. Het gaat om deelnemers van de Kilometer Kampioenwedstrijd van Treinreiziger.nl. Hoeveel kilometer denk jij dat de winnaar zal afleggen? Wie het meest in de buurt komt krijgt een gratis 1e klas dagkaart. Meedoen kan via facebook. Heb je geen facebook? Dan kan je eventueel ook meedoen door te reageren op deze nieuwsbrief.