Treinactie Nieuwsbrief

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van treinaanbiedingen.

---

Blokker treinkaartjes: Dal Vrij Dagkaart 14,95 euro

Blokker heeft weer goedkope treinkaartjes voor de daluren voor slechts 14,95 euro. Deze kaartjes zijn vaak snel uitverkocht. Onze tip: reserveer online de treinkaartjes, dan bent u er zeker van dat ze er zijn. Met de treinkaartjes kunt u ook in de spits (bij één vervoerder) uw reis afmaken, mits de reis buiten de spits begonnen is. Check de Blokker treinactie online!

---

Avondretour: € 5,00 (op=op)

Op pad na 18:30 uur? Dan reis je met het avondretour in april of mei voor slechts 5 euro (niet op Koningsdag). Aanvankelijk was deze aanbieding al na 3 dagen uitverkocht, maar NS heeft de voorraad aangevuld. Maar: de voorraad blijft beperkt. Check het avondretour.

---

Keukenhof + trein + bus + bollenpakket: 35 euro

De Spoordeelwinkel heeft ook deze keer weer meerdere speciale aanbiedingen. Bijvoorbeeld een dagje Keukenhof, inclusief treinkaartje + busticket (vanaf Leiden of Schiphol), met zelfs een bollenpakket voor 35 euro per persoon. Bekijk de beste aanbiedingen van april.

---

Trein + hotel: bespaar tot 100 euro per nacht

Treinreiziger.nl onderzocht verschillende trein + hotel aanbiedingen. En wat blijkt: bij de ene aanbieder betaal je tot 100 euro per nacht meer dan bij de andere aanbieder. Bekijk onze resultaten.

Spotgoedkoop lastminute naar het buitenland

Spotgoedkoop op het laatste moment een ticket kopen naar het buitenland? Dan is de internationale snelbus zeer interessant. Zo kun je lastminute met Megabus of iDBUS vaak al voor circa 20 euro naar Parijs, terwijl de trein dan 130 euro kost. Prijsverschillen tot ruim 85% zijn geen uitzondering. Ook het comfort bij de meeste busbedrijven is goed, alleen Eurolines scoort onvoldoende. Dat blijkt uit een uitgebreide test van Treinreiziger.nl. De trein is vaak wel veel sneller. Voor goedkope internationale treinkaartjes is vroegboeken belangrijk. Doe je dat? Dan kan je ook voor een paar tientjes met de trein naar bijvoorbeeld Parijs of Berlijn.

---